När det gäller t-shirts med tryck i så kallade funktionsmaterial finns det ett rikt utbud att välja bland. Själva funktionen i materialet handlar om att det är ett lätt material som används och som transporterar fukt. Man brukar säga att materialet andas. Med ett riktigt snyggt och väldesignat tryck kommer en funktionströja till användning på en hel del platser där man både syns, hörs och tränar tillsammans. Vad är väl bättre än att designa just funktionella t-shirts med tryck där man enkelt kan sprida sitt hälsomedvetna budskap i såväl joggingspåret som i företagets eget sportlag?

Gratis reklam på gymmet

familyyoga.se 500x300 0004 Layer 3 - T-shirts med tryck i funktionsmaterial

Med ett genomtänkt budskap får företaget som profilerar en hälsosam livsstil gott om gratis reklam på gymmet. Människorna som bär dessa t-shirts blir också förmedlare av själva loggan när de utövar just det som logotypen avser. Intrycket blir på så sätt bestående och kommer att associeras med precis det som företaget i fråga önskar. För den som verkligen vill marknadsföra en sådan verksamhet finns ingen bättre reklam än en funktionell t-shirt med tryck. Själva trycket kan göras precis hur sportigt som helst. Ibland vill man täcka in hela tröjan i det avsedda budskapet, men en liten logga kan fungera precis lika bra.

En hälsosam livsstil

familyyoga.se 500x300 0005 Layer 2 - T-shirts med tryck i funktionsmaterial

För den hälsosamma livsstilen finns det gott om olika utföranden när det gäller att göra reklam för företaget ifråga. För både kvinnor och män finns det olika urringningar där såväl rund hals som V-ringad är vanligast. Här kan trycket vara mer eller mindre diskret, placerat i ovankant eller stort och centrerat över hela tröjan. Den aktiva livsstilen för till exempel ett träningscenter kommer till sin rätt när personalen använder den på den dagliga joggingrundan. Här går budskap och utövande verkligen hand i hand. Många kommer att se företagets logotyp och budskap och nya potentiella kunder kommer att söka sig till verksamheten ifråga.