Sofia Norén

1997 började hon 21 år gammal praktisera yoga i NY för Alan Finger. En yogini hittar hem!

Sofia Norén uppskattas för sin lyhördhet, kompetens och härliga energi. Hon utmanar dig att stanna fullkomligt närvarande med din andning i den långsamma, mjuka rörelsen och hjälper dig att hitta ditt center och din intention på och utanför mattan. Hon brinner för att utforska de små detaljerna på djupet i kropp och sinne och tillåter dig att stanna i upplevelsen av att vara inuti kroppen istället för att bedöma utsidan.

"You do not have to be good. You only have to let the soft animal of your body love what it loves."

Lärare som inspirerar Sofia: Maty Ezraty,  Saul David Raye, Chuck Miller, Sarah Powers, Ron Reid o Marla Meenakshi Joy, Walter Meneses, Sri K Pattabhi Jois, BKS Iyengar, Donna Fahri, Jack Kornfield, Vanda Scaravelli, Anodea Judith, Satyadev Barman, Ramya, Cayenne, Ina May Gaskin, Elizabeth Welsh, mina barn Norea och Moltas och inte minst alla fantastiska yogaelever jag har den stora förmånen att möta.

"Yoga för mig är ett tillstånd att vila i. Ett tillstånd av varande. Oavsett var jag är. Alltid närvarande och tillgängligt om jag öppnar mig för det som finns här i varje stund. En inbjudan att gå djupare in i denna upplevelse av att vara i ett med allt. Alltid."

Är du gravid rekommenderar vi Sofias gravidyoga varmt! Du som är medlem och inloggad hittar hennes filmer här.

Sofia undervisar även på Atmajyoti i Stockholm.