Barnyoga

Barnyoga med Family Yoga

Vår barnyoga skiljer sig på ytan väldigt mycket från det vi gör i ungdoms- och vuxenklasserna. Men det är precis lika yogiskt. På barnyogan upptäcker vi yogans värld genom historier och lek. Med oss är ofta Yogagrodan och dess kompisar. Vi testar olika yogaövningar, fokuserar, smakar på stillhet, andas medvetet, aktiverar alla sinnen och lär oss ömsom hur man samarbetar, ömsom hur man hittar lugnet själv på yogamattan. Vi rör oss livligt och vilar för att förstå skillnaden mellan aktivitet och passivitet.

Under yogan lämnar vi krav och prestation vid ytterdörren och tillåter oss att bara få uppleva hur det är att andas medvetet och låta kroppen sträcka ut eller slappna av, samtidigt som vi har en rolig stund.

Vi erbjuder flera olika typer av pass för att det ska finnas något för alla nyfikna. Långa pass och korta pass. Mycket rörelseglädje och mer stillhet. Memory, bokstavsyoga och guidad meditation. Varva ner för natten eller gör en yogaresa! Våra filmer är dessutom anpassade för olika ålderskategorier. Vi hoppas att du och ditt barn finner mycket yogaglädje i våra pass!

Till våra filmer!


Family Yoga samarbetar med bland andra Kids Yoga Foundation Sverige. Deras barnyogalärarutbildning är ett resultat av flera års intensivt samarbete mellan erfarna barnyogalärare i Europa, sammanslutna genom Kids Yoga Foundation.

Yoga online - för alla åldrar

Yoga online för barn, ungdomar, vuxna och gravida.

Bli Medlem